AgroTechniek Holland

Dé grootste landbouwbeurs van Nederland

6e EDITIE VAN AGROTECHNIEK HOLLAND 14 T/M 17 SEPTEMBER 2022 IN BIDDINGHUIZEN

Goed om nu alvast rekening mee te houden, in je agenda voor straks: in september naar de grootste landbouwbeurs van Nederland, AgroTechniek Holland. En daar vieren we ons 15 jarig bestaan graag samen met jou!

Wij van Onlineveilingmeester.nl zijn er zeker bij. Jij ook?

De organisatie van de zesde editie van het tweejaarlijkse vakevenement AgroTechniek Holland is vliegend van start gegaan omdat tientallen inschrijvingen voor het door corona geannuleerde ATH2020 zijn blijven staan. Het inmiddels beproefde outdoor agro-evenement voor fabrikanten, importeurs en dealers in de landbouwmechanisatie zal woensdag 14 tot en met zaterdag 17 september 2022 plaatsvinden. Vanaf het begin in 2010 bezochten elke beureditie zo’n 50.000 veehouders, akkerbouwers, loonwerkers, studenten en overige professionals in de agrarische sector de beurs AgroTechniek Holland op het Walibi evenemententerrein in Biddinghuizen. En dit jaar zal voor het eerst naast de beurs AgroTechniek Holland ook de beurs GroenTechniek Holland gelijktijdig georganiseerd worden.

We zien je graag terug in onze beursstand 5.06 op veld C tijdens AgroTechniek Holland.
Alle tijd voor vakantieverhalen en landbouwnieuwtjes!

Save The Date

Meer info over AgroTechniek Holland
Zet het alvast in je agenda: 14 t/m 17 september – naar Biddinghuizen.
Tijd voor dé landbouwbeurs AgriTechniek Holland!

Gratis entreekaart!

Ja, ik ontvang graag een gratis entreekaart voor AgroTechniek Holland en kom langs bij de beursstand van Onlineveilingmeester.nl.

Waarom online aanmelden bij Onlineveilingmeester.nl?
We bestaan dit jaar 15 jaar! En daarom…

 • geeft Onlineveilingmeester.nl je gratis toegang tot het event;
 • ontvangen we je graag in onze beursstand 5.06 op veld C;
 • inclusief een hapje en een drankje;


  Geef het door!

  Ken jij iemand die wij hoognodig moeten spreken of andersom? Geef het door! Hoe? Bel ons, dan zorgen wij voor een extra kaart. Je bent dan samen van harte welkom en we zien je graag op onze stand! Een mooi moment om op je gemak gezamenlijk het gesprek aan te gaan.
  V7E6533

  Meer dan alleen een beurs
  Naast het aanbod van duizenden landbouwmachines zullen beproefde beursonderdelen zoals de innovatieprijs Bronzen Sikkel en de diverse paviljoens weer plaatsvinden. Traditioneel besteedt de beurs aandacht aan actuele dossiers via paviljoens, demonstraties en seminars. Voor de komende 2022 editie zullen ondermeer het stikstofdossier, de nieuwe dierenwet, smart farming en alternatieven voor fossiele brandstof aan bod komen.

  Demonstraties op de stands
  Op deze editie 2022 van AgroTechniek Holland is het voor het eerst mogelijk voor exposanten om op hun eigen stands nieuwe technieken of machines zelf te demonstreren zodat bezoekers met eigen ogen de werking ervan kunnen aanschouwen. Op deze manieren komen alle nieuwste machines, technieken en trends in de landbouwmechanisatie letterlijk tot leven op het grootste agro evenement dat Nederland rijk is.

  Twee beurzen in één klap
  Voor het eerst zullen de Fedecom beurzen AgroTechniek Holland en GroenTechniek Holland gelijktijdig georganiseerd worden in september 2022. Beide beurzen zullen hun eigen identiteit behouden voor wat betreft beursconcept en bezoekerswerving. Wel is er sprake van vrije doorloop tussen beide beurzen. Dit betekent dat boeren en loonwerkers na afloop van hun bezoek aan ATH ook de beurs GTH kunnen bezoeken. Professionele maaimachines voor tuin, park, weg &  bermonderhoud, compact tractoren, graafmachines, shovels en groene gereedschappen zijn ook interessant voor ATH bezoekers ten behoeve hun bedrijfsactiviteiten en/of onderhoud van hun boerderij, erf en wegen. Hierdoor is een bezoek aan AgroTechniek Holland meer dan ooit dé one-stop-shop voor professionals in de agrosector.

  V7E6109
  V7E6436

  Onlineveilingmeester.nl gaat door
  Onlineveilingmeester.nl houdt zaken in beweging. Al 15 jaar lang. We bieden onze klanten een professioneel veilingplatform om waardevolle zaken snel, efficiënt en lucratief te verkopen. Bijvoorbeeld overtollig materieel, inventarissen, restpartijen. Onze online veiling trekt duizenden bezoekers per dag. In combinatie met onze persoonlijke aanpak en totaalservice een mooie oplossing voor veel overheden, ondernemers en agrarische partijen. Niet alleen heel transparant, vooral ook duurzaam en nuttig. Immers, op deze manier geven we samen zaken een tweede leven.

  We zien je graag terug in onze beursstand 5.06 op veld C tijdens AgroTechniek Holland.
  Alle tijd voor vakantieverhalen en landbouwnieuwtjes!