Hier kwamen de speeltoestellen van Beuningen terecht

“Een mooie kans voor onze club”

“Een veiling zoals deze maakt het mogelijk tegen een goede prijs speeltoestellen te kopen.” Martijn Verharen en Jan van As, van voetbalvereniging AWC in buurdorp Wijchen, reisden af naar Beuningen om onder meer twee wipkippen in te laden. “Nieuwe speeltoestellen zijn veel te duur voor een kleine voetbalclub als de onze”, legt Verharen uit. “Door de toestellen op een online veiling te kopen en dankzij een ondersteunend bedrag van De Rabobank en een actie hebben we via deze weg de kans gekregen om een fijne speelplek te maken”, voegt Van As toe. “Een mooi initiatief!”

"Grote lach dankzij veiling"

“Mijn achterkleindochter is vanaf de geboorte verstandelijk en lichamelijk gehandicapt”, vertelt Erna Eker. “Ze kan niet staan en niet lopen. Het is daarom belangrijk dat ze geactiveerd wordt. Leuke speeltoestellen helpen daarbij.” Bij de veiling van gemeente Beuningen op onlineveilingmeester.nl vond Eker precies het toestel dat ze zocht. “Weet je wat het mooie is: ondanks alles blijft mijn achterkleinkind altijd lachen.” Met de schommel die Eker vandaag meeneemt kan die lach alleen maar groter worden.
Speeltoestellen_951x500px_6

“Je doet een bod, wordt overboden en dan begint het spel”

Boy Litjens, mede-eigenaar van horeca- en toerisme-onderneming Boerderij het Uivernest, zag de veilig voorbijkomen op social media en besloot de gok te wagen. “De veiligingsdag was best spannend. Je doet een bod, wordt overboden en dan begint het spel”, vertelt hij. “Maar dat maakte het juist ook leuk.” Litjens sleepte op de veiling van de gemeente Beuningen op onlineveilingmeester.nl twee zitbankjes in de wacht. “Daar zijn onze gasten vast erg blij mee!”

Geef het door!

Speeltoestellen_951x500px_3

“Wij vonden precies de speeltoestellen die we zochten”

“Wij vinden het heel belangrijk dat we ook speeltoestellen hebben die geschikt zijn voor kinderen in een rolstoel”, vertelt Erwin Nieuwenhuis van Villapark Eureka in het Twentse Deurningen, terwijl hij tijdens de afgifte dag bij de gemeente Beuningen twee toestellen voor mindervaliden inlaadt. Al eerder gaf het familiepark dankzij een veiling een tweede leven aan een complete speeltuin. Na dit succes besloot vader Nieuwenhuis de gok nog eens te wagen. “Kopen op een online veiling is gewoon een hele mooie en betaalbare manier om goede en geschikte speeltoestellen te vinden.”

Een groene oplossing voor Stichting Montessorischool De Triangel

Wat is een schoolplein zonder speeltoestellen? Jolanda van den Boogaard, van Stichting Montessorischool de Triangel,vond de oplossing voor de renovatie van hun plein op onlineveilingmeester.nl . “Een paar tegels, meer is het niet. Daar willen we verandering in brengen,” legt Van den Boogaard uit. Nu krijgen acht toestellen uit de gemeente Beuningen een nieuw leven op het plein. “Een mooie, duurzame oplossing!”

.

.

.

Zelf een veiling organiseren? Neem contact op met onze adviseur Frans Damminga

.

contactpagina_frans

Een COMPLETE dienstverlening

Snel, transparant, persoonlijk en doelgroepgericht