Emmen Dierenpark

Vraag

Dierenpark Emmen is in april 2016 verhuisd vanuit het centrum van Emmen naar de rand van de stad. Daar is het nieuwe park verder gegaan onder de naam Wildlands Adventure Zoo Emmen. De dieren verhuisden mee, net als een deel van het materieel. De OVM | Group werd gevraagd om het overtollige materieel te veilen. De opbrengst hiervan kwam ten goede aan de kosten van de verhuizing en het bezemschoon opleveren van de oude locatie aan de gemeente Emmen.

DierentuinEmmen_951x500px_1

Werkwijze

In samenspraak met de opdrachtgever koos de OVM | Group voor een online veiling via veilingplatform Onlineveilingmeester.nl. Dit vergde een gedegen plan van aanpak, een nauwkeurige planning en zorgvuldige coördinatie, zodat de opdrachtgever zich volledig kon focussen op de tijdrovende verhuizing. Door een goede onderlinge afstemming werden de verblijven in volgorde van verhuizing gereedgemaakt voor de veilingen. Onlineveilngmeester.nl verzorgde de juiste productomschrijving, fotoreportages en de marketingcampagne. De opdrachtgever werd geheel ontzorgd tijdens het gehele proces.

Resultaat

De gekozen aanpak en uitvoering leidde tot landelijke aandacht voor de veiling, druk bezochte kijkdagen en een overweldigende veilingopbrengst voor het dierenpark. Vervolgens heeft Onlineveilingmeester.nl het hele park schoon overgedragen aan Wildlands Adventure Zoo Emmen, zodat het zonder nawerk kon worden opgeleverd aan de gemeente Emmen.

Een COMPLETE dienstverlening

Snel, transparant, persoonlijk en doelgroepgericht