Oldtimermuseum Wittelte

Vraag

Na 20 jaar wilde de eigenaar van het Oldtimermuseum Wittelte op 75-jarige leeftijd zijn museum sluiten. Hij vroeg Onlineveilingmeester.nl de collectie te veilen.

Werkwijze

Onlineveilingmeester.nl fotografeerde de bijzondere goederen, waaronder veel klassieke auto’s en tractoren. Er werden kijkdagen georganiseerd in het museum zelf. Daarnaast werd er een marketingcampagne opgezet om geïnteresseerden in binnen en buitenland te bereiken.

Resultaat

Een drukte van belang op de kijkdagen, aandacht van de regionale pers en veel internationale belangstelling. Het resulteerde in een verrassend hoge opbrengst, waarbij de eigenaar zag dat zijn voertuigen en andere museumstukken in handen kwamen van echte liefhebbers. Mensen die net zoveel liefde voor de spullen hadden als hijzelf.

Gerard. de Boer eigenaar voormalig Oldtimermuseum Wittelte

“Het was geen makkelijke beslissing om het museum te sluiten en mijn oldtimers te veilen. Maar het was tijd en op deze manier zijn er vele liefhebbers gelukkig gemaakt met mooie exemplaren. Het proces van verkoop verliep voor mij en mijn vrouw erg prettig en snel. Gedurende de aanloop naar de veiling, en na de sluiting, heeft de OVM | Group, met name Jaap Herder, ons enorm ondersteund. Na afloop ontvingen wij zelfs een mooie collage van alle krantenartikelen en foto´s die er zijn verschenen in de pers. “

Een COMPLETE dienstverlening

Snel, transparant, persoonlijk en doelgroepgericht