OZG Groningen

Vraag

De ziekenhuizen Delfzicht (Delfzijl) en Sint Lucas (Winschoten) zijn opgegaan in het Ommelander Ziekenhuis in Scheemda. De overtollige inventarissen van beide ziekenhuislocaties werden verkocht. Een enorme klus, want twee ziekenhuizen bevatten nogal wat spullen! Uiteindelijk zijn alle goederen die geveild werden goed in beeld gebracht waarna er geboden kon worden.

Foto-Archief-RTV-Noord

Werkwijze

Via Onlineveilingmeester.nl brachten we de te verkopen producten onder de aandacht van een grote doelgroep. Honderden mensen kwamen naar de kijkdagen. De kantoor- en keukenspullen waren populair maar ook niet alledaagse zaken als een schedelzaag, wachtkamerbanken, een tandartsstoel en een mortuarium-bed vonden hun weg naar nieuwe eigenaren.

Resultaat

De veiling van het Ommelander Ziekenhuis in Winschoten en Delfzijl bleek een groot succes. Het resultaat mocht er dan ook wezen. Alle geveilde goederen zorgde voor een goede opbrengst en daarmee een tevreden opdrachtgever. De OVM | Group verzorgde niet alleen het gehele veilingtraject, maar leverde ook de locaties bezemschoon op; klaar voor verkoop of verhuur.

Een COMPLETE dienstverlening

Snel, transparant, persoonlijk en doelgroepgericht