‘Deze beukenhagen hebben al jaren’

Circulaire gedachte

Gewapend met een catalogus en een meetlint gaat Eva Theuerzeit van beukenhaag naar beukenhaag. Theuerzeit, in het dagelijks leven professioneel goudsmid weet precies wat ze wil.

“Het goede van deze beukenhagen is dat ze al jaren hebben,” licht ze toe. “De beukenhaag-boompjes van kwekers hebben die nog niet, waardoor ze kwetsbaarder zijn voor weersomstandigheden. Je zou kunnen zeggen dat deze beukenhagen al hebben laten zien wat ze waard zijn. Bovendien spreekt de circulaire gedachte me aan. Het zou toch zonde zijn als al deze hagen straks in de hakselaar verdwijnen?”

foto1_beukhaag

Nieuwbouwhuis

Ze zoekt een natuurlijke afscheiding voor de tuin van haar nieuwbouwhuis, dus toen ze de veiling van Onlineveilingmeester voorbij zag komen, twijfelde ze geen moment. Maar nu ik hier sta, vind ik het ook wel spannend. Want stel dat mijn bod het winnende bod is: dan moet ik die haag ook uit én in de grond zien te krijgen.

Genoeg te kiezen

“Of ik straks een haag van de voormalige Vliegbasis Twenthe in de tuin heb staan, hangt ook af van de hoogte van de biedingen,” zegt Theuerzeit. “Wat dat betreft is het goed dat er zoveel beukenhaag beschikbaar is. Groot, klein, breed en smal: er is genoeg te kiezen.”

foto1_mensenbeukhaag

.

Zelf een veiling organiseren? Neem contact op met onze veilingadviseur Frans Damminga

_MG_4671

Een COMPLETE dienstverlening

Snel, transparant, persoonlijk en doelgroepgericht