OVM-Group

Diek Invest

Diek Invest investeert met beleid in bedrijven, biedt ondernemers uitkomst in de vorm van meer financiële armslag bij fusie, overname of productontwikkeling, helpt bij het verzorgen van de juiste en passende financieringsvorm.

Wat het vraagstuk ook is (insolventie, plotselinge veranderingen in de markt), bij Diek Invest denken we mee over de beste oplossing: doorstarten, doorstarten in afgeslankte vorm, bedrijfsonderdelen die niet in aanmerking komen of zelfs verliesgevend gebleken zijn zorgvuldig uitwinnen. Daarbij komen uiteraard ook de praktische mogelijkheden om zo’n doorstart te faciliteren en haalbaar te maken aan de orde. Solide financiering bijvoorbeeld.

Waar we ook participeren, we streven ernaar om onze inbreng groter en waardevoller te laten zijn dan uitsluitend het aandeelhouderschap zelf. Veranderen is wat ons betreft altijd verbeteren. Daarom denken we graag actief mee in de bedrijfsvoering – we stellen het ruime netwerk rond de OVM-Group graag voor u open: juristen, financieel specialisten, interim-managers, specialisten in marketing en verkoop.

 

logodiek3

OVM Group © | Privacy Verklaring | Cookies