Onlineveilingmeester.nl gaat de samenwerking aan met Domeinen Roerende Zaken, een directie van het Ministerie van Financiën.

De samenwerking

Uit een Europese aanbesteding is de samenwerking tussen Onlineveilingmeester.nl, onderdeel van OVM | Group, en Domeinen Roerende Zaken gekomen. Domeinen Roerende Zaken is een directie van het Ministerie van Financiën en de wettelijke bewaarder van in beslag genomen goederen. Naast de in beslag genomen goederen, welke in opdracht van Domeinen Roerende Zaken geveild gaan worden, zullen ook overtollige Rijksgoederen onder de virtuele hamer gaan op www.onlineveilingmeester.nl. Onder deze goederen vallen onder andere defensiegoederen en inrichtingen van rijksdienstgebouwen.

Domeinen no2

De te veilen items

De kavels in de online veilingen zullen onder andere bestaan uit het duurdere segment sieraden, kantoorinventarissen in grote hoeveelheden en defensiegoederen. Vanaf 1 november 2020 staan deze veilingen online op het veilingplatform.

Uit een Europese aanbesteding is de samenwerking tussen Onlineveilingmeester.nl, onderdeel van OVM | Group, en Domeinen Roerende Zaken gekomen.

Duurzaam, transparant en effectief

Een online veiling is voor iedereen toegankelijk en het creëert tegelijkertijd een groot bereik van geïnteresseerden in korte tijd. Dat maakt het een transparant en effectief verkoopkanaal. Door middel van dit verkoopkanaal krijgen goederen een tweede leven en wordt de levensduur van de goederen verlengd: een duurzame oplossing voor overtollig geworden goederen.