Insolventie

Insolventie

In gevallen van insolventie en faillissement moet er in korte tijd heel veel geregeld worden. U moet snel kunnen schakelen: één telefoontje kan uw ingezette koers namelijk zomaar doen veranderen. In deze periode is het de ervaring, brede dienstverlening en snelheid van de OVM | Group wat voor u het verschil kan maken.

Taxatie & Inventarisatie
Onze dochteronderneming Waardemeesters beschikt over erkende taxateurs met ruime ervaring in het taxeren van roerende goederen. Zij kunnen voor u een onafhankelijke inventarisatie en waardebepaling van uw goederen verzorgen. In dat kader hebben een groot aantal banken en curatoren in Groningen, Drenthe, Friesland en Overijssel naar tevredenheid taxaties door ons laten uitvoeren. Waardemeesters kan snel en discreet handelen.

"De praktische en flexibele hulp van de OVM | Group heeft de curator enorm geholpen bij de verkoop van de activa."

Advocaat | SWDV Advocaten

Advies & Afwikkeling
Besteedt u de afwikkeling liever uit? Of heeft u behoefte aan gericht advies daaromtrent? De OVM | Group regelt het. Zo kunnen wij voor u als curator of bewindvoerder het verkooptraject begeleiden. Bijvoorbeeld: een bidbook opstellen, potentiële kopers informeren en het uitvoeren van bezichtigingsdagen. Maar denk ook aan het veiligstellen van goederen, het vastleggen en uitleveren van eigendomsaanspraken en het opslaan en opschonen van administratie, zowel digitaal als op papier. Wanneer een doorstart niet gerealiseerd kan worden, adviseren wij u graag over de verschillende verkoopmogelijkheden en –kanalen, waardoor u de juiste afwegingen kunt maken.

U kunt goederen verkopen via een veiling; de OVM | Group heeft er de online platforms voor. Maar een veiling hoeft niet altijd de beste methode te zijn. Ook een winkelverkoop, zowel online als fysiek, behoort tot de mogelijkheden en kunnen we voor u realiseren. Uiteraard regelen wij dit van het verkavelen tot aan bezemschone oplevering.
Bevind u zich in de situatie van verkoop of doorstart? Dan kunt u om tafel met onze investeringsmaatschappij Diek Invest. Dat kan leiden tot de aankoop van inventarissen, voorraden, bedrijfsonderdelen, volledige bedrijven en eventueel het onroerend goed door Diek Invest.

Een COMPLETE dienstverlening

Snel, transparant, persoonlijk en doelgroepgericht