Insolventie

OVM | Group: de beste insolventiepartner voor curatoren, banken en bedrijfsadviseurs

Bij OVM | Group profiteert u optimaal van onze brede dienstverlening. We hebben alles onder één dak. Daardoor kunnen we u in iedere situatie meerdere opties bieden. OVM | Group zet in op een langdurige relatie met haar partners.

OVM | Group is een gedegen partner voor curatoren, bedrijfsadviseurs, ondernemingen en banken. we zijn steeds vaker betrokken bij het adviseren over en het verkopen en taxeren van voorraden, inventarissen en bedrijfsmiddelen.

Kortom: OVM | Group adviseert, taxeert, veilt, financiert en koopt aan. De combinatie van al deze disciplines maakt dat we snel kunnen schakelen. Met oog voor uw situatie en tomeloze energie: dé manier om zaken in beweging te zetten.

Snel antwoord op uw vraag?

"De praktische en flexibele hulp van OVM | Group heeft de curator enorm geholpen bij de verkoop van de activa."

Advocaat | SWDV Advocaten

Persoonlijk

Één op één contact vinden wij erg belangrijk. De projectleider is uw aanspreekpunt gedurende het traject.

Flexibel

OVM | Group heeft alles onder één dak. Daardoor kunnen we u in iedere situatie meerdere opties bieden.

Snel

Wij zorgen voor een snelle en zorgvuldige financiële en organisatorische afhandeling.

Taxatie & Inventarisatie

Naast het aanbieden van onze online veilingplatforms kunnen we meer. Onze dochteronderneming Waardemeesters beschikt over erkende taxateurs met ruime ervaring in het taxeren van roerende goederen. Als lid van federatie TMV kunnen wij een onafhankelijke inventarisatie en waardebepaling van goederen verzorgen. In dat kader hebben een groot aantal bedrijfsadviseurs, banken en curatoren in Groningen, Drenthe, Friesland en Overijssel naar tevredenheid taxaties door ons laten uitvoeren.

In gevallen van insolventie en faillissement moet er in korte tijd heel veel geregeld worden. In deze periode is het de ervaring, brede dienstverlening en snelheid van OVM | Group wat het verschil kan maken.

Het voordeel van online veilen

De snelheid van online veilen is een groot voordeel wanneer er sprake is van bijvoorbeeld een bedrijfsbeëindiging of faillissement. Banken en curatoren halen het profijt onder andere uit de snelle financiële afhandeling. Weliswaar kan een online veiling ook dienen als alternatief of extra verkoopkanaal. Daarnaast is het ook een serieus alternatief voor bijvoorbeeld een uitverkoop, inruil of overtollige voorraden. Online veilen passen we al succesvol toe bij curatoren, banken, winkels, groothandels, verhuur- of productiebedrijven, werkplaatsen, particulieren met een verzameling en overheden.

Advies & Afwikkeling

Wij kunnen voor u als curator of bewindvoerder het verkooptraject begeleiden, zoals: een bidbook opstellen, potentiële kopers informeren en het uitvoeren van bezichtigingsdagen. Maar denk ook aan het veiligstellen van goederen, het vastleggen en uitleveren van eigendomsaanspraken en het opslaan en opschonen van administratie, zowel digitaal als op papier. Wanneer een doorstart niet gerealiseerd kan worden, adviseren wij u graag over de verschillende verkoopmogelijkheden en –kanalen, waardoor u de juiste afwegingen kunt maken.

Benieuwd naar insolventie cases bij OVM | Group?

Aankoop

Bevindt een onderneming zich in de situatie van een verkoop of een doorstart? Dan is het mogelijk om om de tafel te gaan met onze investeringsmaatschappij Diek Invest. Dit kan leiden tot de aankoop van inventarissen, voorraden, bedrijfsonderdelen, volledige bedrijven en eventueel het onroerend goed door Diek Invest. Zo valt sinds een paar jaar A Little Lovely Company en Tuincentrum Hardenberg onder de paraplu van OVM | Group.

Bekijk hier de case: Aankoop A Little Lovely Company

AlittlelovelyCompany_951x500px_1

Snel antwoord op uw vraag?

Vraag het ons

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie ontvangen?
Wij staan altijd voor u klaar.

Bel mij terug

Heeft u een vraag of wilt u advies op maat? Laat ons
terugbellen wanneer het u uitkomt.

    Naam
    Telefoonnummer