Oldtimer veiling CLASSICSNL in Leeuwarden

Ik heb een vraag over de oldtimer veiling:

Online veiling classic cars

Op zondag 27 oktober 2019 organiseert Onlineveilingmeester.nl voor de tweede keer een online veiling van oldtimers en youngtimers tijdens CLASSICSNL in het WTC Expo in Leeuwarden.

De succesvolle veiling tijdens de klassieke autoshow in 2016 krijgt nu een vervolg. Tijdens de sluiting wordt een uitgebreide selectie Oldtimers en Klassiekers live op het podium voorgereden. De hoogste bieder neemt zijn of haar droomauto mee naar huis. Vanaf vrijdag 4 oktober kan er al online geboden worden op Onlineveilingmeester.nl.

.

Start en sluiting

De veiling start op vrijdag 4 oktober 2019 waarna geinterseerden al online op de oldtimers kunnen bieden. De sluiting zal op 27 oktober zijn tijdens de CLASSICSNL autoshow in het WTC EXPO te Leeuwarden. De sluiting van de veiling zal in zijn geheel online verlopen. Op een groot scherm in de veilinghal kunnen bezoekers en bieders de veiling volgen.

.

ClassicsNL

Ik wil ook mijn oldtimer veilen!

U kunt uw classic car eenvoudig aanmelden door een volledige omschrijving, meerdere recente foto’s en bijzonderheden van de oldtimer/youngtimer onder vermelding via het onderstaande formulier te versturen. Wij nemen daarna zo spoedig mogelijk contact met u op.

Voor- en achternaam

.

.

Een COMPLETE dienstverlening

Snel, transparant, persoonlijk en doelgroepgericht