Ondernemers

Ondernemers

Of uw onderneming zich nu in de opstartfase bevindt, een sterke groei doormaakt of beëindigd moet worden; in elke fase kan OVM | Group u bijstaan. In de huidige marktsituatie zijn we steeds vaker betrokken bij het managen van voorraden en het opzetten van nieuwe verkoopstrategieën. Online veilen speelt daarin een grote rol.

Omloopsnelheid en cash flow
Uw onderneming kan met online veilen een extra verkoopkanaal genereren; snel en effectief. Een serieus alternatief voor bijvoorbeeld uw uitverkoop, inruil of overtollige voorraden. Online veilen passen we al succesvol toe bij winkels, groothandels, verhuur- of productiebedrijven, werkplaatsen, overheden of particulieren met een verzameling. Maar ook voor webwinkels, als extra verkoopkanaal of voor de afzet van over-voorraden en retourproducten.

De snelheid van online veilen is ook een groot voordeel voor u wanneer er sprake is van bijvoorbeeld bedrijfsbeëindiging en herstructurering van bedrijven of afdelingen. In een korte tijd is er een maximaal bereik onder potentiële kopers te bereiken, ook dankzij de effectieve organisatie van OVM | Group.

"Gedurende de aanloop naar de veiling, en na de sluiting, heeft OVM | Group, met name Jaap Herder, ons enorm ondersteund. Na afloop ontvingen wij zelfs een mooie collage van alle krantenartikelen en foto´s die er zijn verschenen in de pers."

Gerard de Boer | Oldtimermuseum Wittelte

Online of op locatie
Door de online mogelijkheden is er al snel, zonder hoge kosten, een veiling voor u te organiseren. Er zijn steeds meer mogelijkheden: kijkmomenten bij u of op een locatie van OVM | Group, ophalen of thuisbezorgen van artikelen, alleen uw producten aanbieden of ze laten meedraaien in een themaveiling.  Online of op locatie veilen; het is net wat u wilt. Ook wat betreft de presentatie van de artikelen en de marketing rond een veiling is van alles mogelijk.

Doelgroepen centraal
Bij het veilen van uw goederen profiteert u maximaal van onze verschillende platforms die bovenop de specifieke doelgroep zitten. Door te werken vanuit doelgroepen, worden uw artikelen zichtbaar voor geïnteresseerde kopers uit binnen- en buitenland. Met onze aanpak bereiken we de juiste mensen en voor u een optimaal rendement.

Benieuwd naar ondernemers cases bij OVM | Group?

Onze veilingplatformen zijn

Dé veilingsite van Nederland voor particulier en bedrijf. Wekelijks veilingen in opdracht van ondernemers, overheden leasemaatschappijen, banken en curatoren.
Het veilingplatform voor roerende en onroerende goederen, rechten en andere zaken binnen de agrarische sector.

Veilen zoals u het wilt
U bepaalt hoe we voor u veilen. Onze online platforms worden ondersteund door de meest moderne software. Zo is een effectief, betrouwbaar en transparant biedingsproces gegarandeerd, met een optimaal bereik onder potentiële kopers. We adviseren u graag over alle aspecten van veilen en stellen een plan op dat werkt. We kunnen u ontzorgen van A tot Z, maar u houdt de regie.

Meer informatie? Onze specialisten staan u graag te woord.
Of download onze brochure via onderstaande button.