Vacature logistiek-/ veilingmedewerker (oproepkracht)

Door de groei van ons bedrijf zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste veilingmedewerker die ons team als oproepkracht komt versterken. Ga je nog naar school en ben je op zoek naar een bijbaan bij een informeel bedrijf waar je jezelf kunt ontwikkelen? Ben jij nuchter en vrolijk, houd je aanpakken en voel je je verantwoordelijk voor een goed resultaat? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie zijn wij?
Onlineveilingmeester.nl heeft ruime ervaring in het organiseren van online veilingen en is één van de grootste veiling bedrijven van Nederland. Jaarlijks organiseren we meer dan 500 veilingen en we zijn actief in heel Nederland en andere delen van Europa. We veilen allerlei uiteenlopende artikelen. Zowel nieuwe producten als gebruikte items, die nog prima een tweede ronde mee kunnen. Daarbij kun je denken aan (agrarische) voertuigen en meubels maar ook aan kleinere items zoals sieraden en kleding. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Groningen. Tot onze opdrachtgevers behoren o.a. de (Rijks)overheid, ondernemers, particulieren, leasemaatschappijen en financiële instellingen. 

Wij zijn een hecht team binnen een familiebedrijf dat al ruim 14 jaar bestaat. Kennis en ervaring is er dus in overvloed, waardoor wij een uitstekende plek zijn om jezelf te ontwikkelen. Een ambitie die wij ook vragen van onze (nieuwe) collega.

Wat wordt jouw functie?

  • Je behandelt en verwerkt inkomende en uitgaande goederenstromen,
  • Je verkavelt en fotografeerd producten die op de veiling komen te staan
  • Je bent aanwezig bij kijk- en afgiftedagen

Wat bieden wij? 

  • Dienstverband als oproepkracht
  • Afwisselende fysieke baan
  • Verantwoordelijke en veelzijdige functie
  • Marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Open en informele werksfeer 

De standplaats voor deze functie is Heerenveen maar het kan voorkomen dat je met collega’s naar een andere locatie in Nederland reist. 

Ben je geïnteresseerd?
Wil je meer informatie over de vacature? Ben je er van overtuigd dat je onze ideale kandidaat bent? Stuur dan jouw motivatie en CV, voorzien van foto naar vacature@onlineveilingmeester.nl t.a.v. Marchien Westerhuis.. We horen graag van je!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.