OVM-Group

Wat doen wij?

Ons uitgangspunt: voor iedere ondernemer is er in elke nieuwe situatie, bij elk dringend vraagstuk een ideaal antwoord. Dat wil zeggen: economisch optimaal rendabel. Hoe ingewikkeld de situatie waar u voor komt te staan ook lijkt.

De experts van de OVM-Group helpen u graag aan een goed plan.
Toekomstbestendig, doordacht, slagvaardig, efficiënt en betrouwbaar. Precies de passende hulp op de spannende momenten waarop de juiste beslissing de waarde van uw onderneming en uw eigendommen aanzienlijk kan vermeerderen.

We fungeren als de ontbrekende schakel tussen ondernemers onderling, leveranciers, banken, curatoren, verzekeringsmaatschappijen, lokale overheden, investeerders. Door mee te denken bij zowel voorbereiding als afwikkeling, door te begeleiden, adviseren, faciliteren, financieren, door mee aan te pakken op operationeel terrein. Ons gezamenlijke doel: precies op tijd van kostenpost naar winstkans. Of van ijzersterk veranderplan naar realisering, door de middelen te vinden.

Wat kunnen we voor u betekenen?
Telefoon +31 (0)50 – 211 1845

Maak kennis met de OVM-Group en u hebt er ineens een indrukwekkend groot en verstandig netwerk van experts bij. Met veel verstand van handelstransacties, logistieke processen en opslag, waardebepaling.

Tijd. Ruimte. Liquide middelen. Met welk tekort hebt u te maken?
De belangrijkste knelpunten die we in onze praktijk tegenkomen zijn tijdgebrek, ruimtegebrek en een (tijdelijk) tekort aan liquide middelen. De OVM-Group stelt haar opdrachtgevers in staat om gestelde doelen sneller te realiseren, bijvoorbeeld door activiteiten uit handen te nemen. Liquiditeit creëren? We bekijken alle opties. Efficiënt vermarkten van roerende of onroerende zaken, vernieuwde financieringsvormen onderzoeken. Gebrek aan ruimte een sta-in-de-weg? Het hoeft geen blijvend obstakel te zijn. Op tijd voorraden opruimen geeft direct meer lucht. Letterlijk, maar ook in de zin van ‘meer financiële armslag’. We bespreken de beste oplossing: verkopen wanneer de markt er om vraagt of toch even veilig opslaan op een van de vele uitstekende locaties van de OVM-Group door heel Nederland. Eventueel nemen wij, op verzoek, voor eigen rekening activiteiten en complete bedrijven over.

 

OVM Group © | Privacy Verklaring | Cookies